A Bellezza Creativo Kft. bellezzacreativo.com, bellezzacreativo.hu, bellezzacreativo.eu domaineken és azok aldomainjein tárolt honlapok teljes terjedelmeiben, részeiben, beleértve a honlapok létrehozásához és üzemeltetéséhez szükséges programkódokat, az azokon található minden kép, videó, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése a Bellezza Creativo Kft. szellemi termékei, kizárólagos tulajdonai vagy kizárólagos használatában, illetve szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Bellezza Creativo Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges! Saját felhasználás esetén a képeket, videókat a képeken, videókon található Belezza Creativo logóval és felirattal együtt lehet csak felhasználni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Bellezza Creativo Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Bellezza Creativo Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép!

A Bellezza Creativo Kft. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a bellezzacreativo.com, bellezzacreativo.hu, bellezzacreativo.eu domaineken és azok aldomainjein tárolt honlapokon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Bellezza Creativo Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a fentebb felsorolt honlapokon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapokat vagy az azokon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Bellezza Creativo Kft. nem vállal felelősséget a fentebb felsorolt honlapokon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A fentebb felsorolt honlapokon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Bellezza Creativo Kft. nem vállal felelősséget a fentebb felsorolt honlapokhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Bellezza Creativo Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.