Stílus minden napra

Ma már elvárás, hogy a hétköznapi és üzleti életben is stílusosan, harmonikusan jelenjünk meg. Egy vezető, vállalkozó, előadó, vagy akár üzletkötő sikerében a megjelenés éppolyan elemi fontosságú, mint a szakértelme vagy a kommunikációs képessége. A pályakezdő fiataloknak, vagy állást keresőknek, állást váltani kívánóknak is érdemes odafigyelniük a helyes öltözék kiválasztására. Állásinterjún az első pillanatokban eldőlhet a sorsunk, hiszen az első benyomás nagyon fontos, a külső megjelenés pedig 50%-ban (!) befolyásolja a rólunk alkotott képet.

Az egyre gyorsuló életritmus, a szinte követhetetlenül változó divatirányzatok és ez ebből adódó túlkínálat megnehezítik az egyedi, harmonikus stílusra törekvők dolgát. Személyi stílustanácsadással – stílus kialakítással időt és energiát takaríthat meg!

Kifejezetten odafigyelünk, hogy ügyfeleink hosszútávon is kamatoztathassák a nálunk tanultakat. Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is segítjük az átalakulást, (Hiszen a szépség belülről fakad!) melyet öltözködési-stílus tanácsadó, fodrász, sminkes, személyiségfejlesztő tréner és -terapeuta tesz teljessé.

Ha változtatnál, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, bátran fordulj hozzánk!